Ring for råd og vejledning - og et godt tilbud!

Telefon: ​21 7​7 53 77

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi​

​I 2004 blev Wouters Anlæg og Rådgivning grundlagt af Johnny Wouters.

Idéen bag Wouters Anlæg og Rådgivning ApS var at lave løsninger for kunderne, så de ikke behøvede at bruge tiden på noget selv. Dette kombinerer det bedste fra gartnerarbejde, mindre tømrearbejde og rengøring samt oprydning.

Det vil sige individuelt udformede haver i høj kvalitet, udarbejdet til en økonomisk overkommelig pris.

I stedet for at kunderne skulle arrangere flere forskellige firmaer til de forskellige opgaver, ordnede vi det hele, hvilket giver en langt større fleksibilitet

​Med en effektiv tilrettelægning lykkedes det samtidig at holde merprisen for den individuelle fleksibilitet på et niveau, hvor det stadig var interessant for ´almindelige mennesker´, som ellers kun ville have mulighed for få lavet én service ad gangen.

Wouters Anlæg og Rådgivning ApS har siden fortsat sin fokus på at arbejde med kompromisløs kvalitet. Og vi har i tidens løb været først med en lang række innovationer.

I løbet af de sidste par år har Wouters Anlæg og Rådgivning ApS endvidere stået for nogle kunder så som Dansk Supermarked, som kun de mest kvalitetsbevidste virksomheder får fornøjelsen af. Alt udarbejdet med samme målsætning og samme kvalitet, som har været gældende for de individuelle privat haver, og andre virksomheder som kan ses under referencer.

Den ambitiøse strategi har båret frugt for Wouters Anlæg og Rådgivning ApS.

Få råd og vejledning - og et godt tilbud

Vi tilbyder totalløsninger samt vedligeholdelse af udendørs- og indendørs arealer. ​Vi udvider løbende vores kompetencer, og kan udarbejde en løsning, som passer lige nøjagtig til dine behov.  

​Ring på telefon

Wouters Anlæg og Rådgivning ApS

Villa Galinavej 18, 4684 Holmegaard

CVR: 29185220


Telefon: 21 77 53 77

E-mail: post@wouters.dk