Ring for råd og vejledning - og et godt tilbud!

Telefon: ​21 7​7 53 77

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Grønne områder - haveanlæg, parkområder, flisebelægning​

Wouters Anlæg og Rådgivning ApS løser opgaver i villahaver, på sommerhusgrunde, i boligforeninger og i parker og firmahaver. Kort sagt tager vi os godt af alle grønne områder..

Haver & anlæg​

Omlægning af gamle plæner og anlæggelse af nye er et af vores specialer – uanset om det er i villahaven, i firmahaven eller i parker, er vi klar til opgaven.

Skal haven fornyes med bede eller praktiske elementer, har vi en lang række forslag til smukke løsninger. Fra stenbedet og højbedet i træ til klatrestativet, brændeskuret og havebænken.

Uanset om det er hele haven, der skal forvandles, eller blot enkelte dele, der skal ændres, lægger vi vægt på at skabe en flot og gennemtænkt løsning, som giver sammenhæng og glæde.

Vedligeholdelse og pleje​

Wouters Anlæg og Rådgivning ApS tilbyder en serviceaftale om fast vedligeholdelse og pleje. Det er løsningen til jer, der bare ønsker at nyde havens glæder med duften, freden og fuglesangen, men ikke har tiden til havearbejdet.

Med en fast aftale sikrer I jer, at haven og anlægget altid fremstår smuk og indbydende. Aftalen kan f.eks. indeholde græsslåning, beskæring, kultivering, gødskning, snerydning, fjernelse af løvfaldet eller andre opgaver, der skal løses i årets løb.

Pasning og pleje af have- og parkanlæg

Flisebelægning

Wouters Anlæg og Rådgivning ApS tilbyder mange former for belægning, herunder belægning af terrasser, fortove, indgangspartier, havegange og andre udendørs arealer. Vores dygtige folk har løst mange forskellige belægningsopgaver og har års erfaring med naturstenbelægning og grusbelægning.

Boligselskaber har et ansvar for boligforeningens beboere. Man kan fx minimere risikoen for faldulykker med korrekt flisebelægning og ved at gøre adgangsveje handicapvenlige. Ved ny belægning komprimeres underlaget, hvorved man undgår at belægningen sætter sig og skaber lunker.

Inden hver belægning vurderer vi underlaget og afvandingsforhold, så flisebelægningen ikke samler vand. Dermed kan man minimere omkostninger til vedligeholdelse, så du fremover kan bruge pengene på sjovere ting.

Gårdanlæg

​Wouters Anlæg og Rådgivning ApS leverer grøn service til aflukkede gårde og altaner i boligforeninger.


Vores service dækker alle former for arbejde. Fra planlægning og udformning af bede og grønne arealer til efterfølgende pasning og vedligeholdelse af gårdanlægget.

Ønsker I planter på trappeopgange og andre indendørs arealer, tager vi os med glæde af både levering og plejning af planterne.

Kontakt os med jeres ønsker. 

Gård- og haveanlæg

Wouters Anlæg og Rådgivning ApS

Villa Galinavej 18, 4684 Holmegaard

CVR: 29185220


Telefon: 21 77 53 77

E-mail: post@wouters.dk